Horesta

 

Nyheder

Ny køkkenchef giver Michelin-restaurant et sydamerikansk twist

13. sep 2017

Torsten Vildgaard har tidligere været kreativ chef i otte år på Noma, og dermed en af hovedmændene med ansvaret for at gøre den til verdens bedste restaurant. De seneste år har han dog styret sin egen restaurant Studio, men nu sejler han tilbage over kanalen for igen at arbejde på det nye Noma 2.0, når det åbner.

Det betyder, at der er kommet nye kræfter til i restauranten, der ligger på førstesalen af The Standard i Havnegade med uhindret udsigt over Københavns kanaler, broer og skyline.

Den nye køkkenchef hedder Damian Nicolas Quintana, er 31 år gammel og har Studios DNA helt inde på rygraden. Han var nemlig souschef her i en to-årig periode, da Studio åbnede i 2013, og er altså nu tilbage som øverstkommanderende.

”Jeg er meget glad for nordisk mad, og vi kommer også stadigvæk til at servere de sarte, elegante smage, men kun når det giver mening. Jeg er ikke fastspændt af nogle regler,” fortæller han. Blandt andet har han selvfølgelig sat en ceviche-servering på kortet - lavet af gedde og med letbagte løg og en note af hyldeblomst for at få Danmark med i smagen.

 

Kommentarer