Horesta

 

Nyheder

Mød Danmarks bedste tjener: ”Du skal ikke pifte efter mig. Jeg er ikke en hund”

13. sep 2017

Det var rimelig surrealistisk, siger Christian Neve til mediet Euroman ved mindet om den dag i marts, hvor han officielt blev udnævnt som Danmarks bedste tjener.

”Jeg var slet ikke forberedt på det. Det sitrede i hele kroppen. Jeg havde gået og forberedt mig i et halvt år, og så lykkedes det. Det var en blanding af helt sindssygt meget glæde og så forløsning. Og det var stort. Vanvittigt stort,” siger han.

I dag kan han kalde sig medejer af en Michelin-restaurant, Restaurant Domestic i Aarhus, og nu også Danmarks bedste tjener. At arbejde i et servicefag, der involverer interaktion med kunder, får nok de fleste til at tænke på flosklen om, at kunden altid har ret. Men det mantra nægter Christian Neve at tage med sig på jobbet. Af samme grund er Neve ikke tjeneren, der finder sig i hvad som helst, og han har nogle skarpe, men enkle retningslinjer for, hvad der er god stil, når man er gæst på en restaurant.

”Du skal ikke knipse eller pifte ad mig for at få min opmærksomhed. Jeg er ikke en hund. Jeg kender vitterligt ikke nogen tjenere, som synes det er særligt fedt.”

Læs hele historien her.

 

Kommentarer