Horesta

 

Nyheder

Opgør med bureaukratiet

20. mar 2017

Ifølge seneste opgørelse fra VisitDenmark havde Region Sjælland 4,3 mio. overnatninger fra turister og beskæftigede 14.000 personer. Det er flotte tal, men VisitDenmarks vækstprognoser viser samtidig, at der er et kæmpe potentiale frem mod 2030, hvor turismeerhvervet med rette rammer og målrettede investeringer kan skabe tusindvis af nye arbejdspladser i hele landet - også i Region Sjælland.

Sådan skriver HORESTAs regionsformand på Sjælland, Allan Hansen, i et debatindlæg i Sjællandske.

”Det glæder derfor HORESTA, at Hans Kristian Skibby og Tilde Bork fra Dansk Folkeparti har varslet en vækstpakke, der skal skabe bedre erhvervs- og vækstvilkår i Danmark. Her prioriterer Dansk Folkeparti en normalisering af energiafgifterne for Danmarks ca. 17.300 hotel- og restaurantvirksomheder,” skriver Allan Hansen, og fortsætter:

”Danmarks landbrug får fuld refusion for energiafgifterne til opvarmning af stalde, mens et hotel ikke har samme muligheder, når det kommer til opvarmningen af gæsternes værelser. Det er urimeligt. Varmen er afgørende for begge produkter, og derfor bør forholdene selvfølgelig sidestilles.”

 

Kommentarer