Horesta

 

Nyheder

Mød kronprinsen af Molskroen

20. mar 2017

Forholdsvis ukendte Steffen Villadsen overtog i 2016 tjansen som køkkenchef på Molskroen fra kokkelegenden Michel Michaud. Nu - godt et år efter - er ambitionerne tårnhøje, ikke blot for Molskroen, men også for Steffen Villadsen selv.

I denne uge er han en af de 10 finalister i den prestigefyldte nationale konkurrence Årets Kok.

Her vil et gedekid være midtpunktet, når dette års prestigefyldte mesterskab Årets Kok finder sted tirsdag 21. marts. Han henter et helt et af slagsen i kølerummet, for når Århus Stiftstidende er gået, er det tid til dagens træning.

”Det er den største konkurrence i vores fag her i landet, så der skal rigtig meget træning til. Det eneste, jeg ved, er, at der skal laves hovedret af ryg af gedekid, at resten af geden må bruges frit og at indmaden skal være synlig. Udover det stilles bestemte råvarer til rådighed, men flere af dem kendes først på selve dagen. Jeg prøver at lave noget sikkert, så jeg kan variere alt efter råvarerne, så lige nu handler det bare om at træne. Indtil nu har jeg brugt nok 600 timer på det,” fortæller Steffen Villadsen.

Læs hele historien her (kræver login).

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Universe tiltrækker mange turister 27-03-2017Michelin-restaurant får ny køkkenchef27-03-2017Kæmpe kongres til København 27-03-2017McDonald's Danmark øger overskud med udsalg27-03-2017Danmark oplever stort hotelboom 27-03-2017Erhvervsturister vælter til Aarhus27-03-2017Michelin-restaurant kan fejre overskud24-03-2017Selandia har igen leveret Danmarks bedste kokkeelev24-03-2017