Horesta

 

Nyheder

Spis dig gennem Danmarkshistorien

16. feb 2017

Jesper Julian Møller, der har drevet Restaurant Julian på Nationalmuseet i mere end 16 år, er nu sammen med sit team klar med en ny menu inspireret af museets udstillinger ’Danmarks historier’ og ’Danmarks Oldtid’.

Menuen skifter hver tredje måned, men altid med retter, der har været en del af det danske måltid – lige fra oldtiden, bondekøkkenet under enevælden og til danske retter under industrialiseringen og 1. Verdenskrig. Bag gryderne står køkkenchef Thomas Skov.

Indtil den industrielle revolution i Danmark omkring 1860 levede størstedelen af befolkningen på landet og i bondekøkkenet var rugbrødet og øllet faste bestanddele, ligesom man i høj grad tørrede og saltede sin mad, hvilket også vil præge flere retter.

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Universe tiltrækker mange turister 27-03-2017Michelin-restaurant får ny køkkenchef27-03-2017Kæmpe kongres til København 27-03-2017McDonald's Danmark øger overskud med udsalg27-03-2017Danmark oplever stort hotelboom 27-03-2017Erhvervsturister vælter til Aarhus27-03-2017Michelin-restaurant kan fejre overskud24-03-2017Selandia har igen leveret Danmarks bedste kokkeelev24-03-2017