Horesta

 

Nyheder

Jensens Bøfhus i Norge sælger kød fra Afrika

19. mar 2012

Til maj åbner Jensens Bøfhus en restaurant i Oslo, men udvalget bliver lidt anderledes end i Danmark og Sverige.
De meget høje norske toldtakster gør det nemlig ekstremt dyrt at bruge dansk, amerikansk eller brasiliansk kød.
Til gengæld er nogle ulande undtaget for den høje beskatning.
- Det viste sig, at kød fra nogle ulande var undtaget fra den høje told. Og man kan få rigtig god kvalitet fra Namibia og Botswana, så det prøver vi deroppe, siger Palle Skov Jensen.

 

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Flere unge får job på restauranter29-08-2014Norsk tv-program viser ulækre hoteller29-08-2014Flere turister til Aarhus29-08-2014Opbremsning i russisk turisme28-08-2014Godt gang i gourmetrestauranterne28-08-2014Afhugget slangehoved bider kok ihjel28-08-2014Finanslov møder kritik fra interesseorganisationer27-08-2014Fremgang for fransk hotelkæde27-08-2014