Horesta

 

Nyheder

Jensens Bøfhus i Norge sælger kød fra Afrika

19. mar 2012

Til maj åbner Jensens Bøfhus en restaurant i Oslo, men udvalget bliver lidt anderledes end i Danmark og Sverige.
De meget høje norske toldtakster gør det nemlig ekstremt dyrt at bruge dansk, amerikansk eller brasiliansk kød.
Til gengæld er nogle ulande undtaget for den høje beskatning.
- Det viste sig, at kød fra nogle ulande var undtaget fra den høje told. Og man kan få rigtig god kvalitet fra Namibia og Botswana, så det prøver vi deroppe, siger Palle Skov Jensen.

 

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Henning Arp-Hansen skyder penge i hostelplatform 28-04-2015Tænk hvad turismen kunne udvikle sig til28-04-2015Gourmetrestaurant genåbner 27-04-2015Flere ældre gæster til Jomfru Ane Gade27-04-2015Flammen åbner sit 10. spisested27-04-2015Ny forpagter af Badehotel Ærø27-04-2015Lattergas på menukortet er forbudt24-04-2015Danskerne vilde med burgere24-04-2015