Horesta

 

Nyheder

Jensens Bøfhus i Norge sælger kød fra Afrika

19. mar 2012

Til maj åbner Jensens Bøfhus en restaurant i Oslo, men udvalget bliver lidt anderledes end i Danmark og Sverige.
De meget høje norske toldtakster gør det nemlig ekstremt dyrt at bruge dansk, amerikansk eller brasiliansk kød.
Til gengæld er nogle ulande undtaget for den høje beskatning.
- Det viste sig, at kød fra nogle ulande var undtaget fra den høje told. Og man kan få rigtig god kvalitet fra Namibia og Botswana, så det prøver vi deroppe, siger Palle Skov Jensen.

 

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Rezidor Hotel Group styrker nordisk ledelse17-12-2014Frederikshøj helt i top i White Guide Nordic17-12-2014Cabinn åbner i Vejle17-12-2014Hotelgigant køber kendt hotelkæde17-12-2014Marriott med endnu et hotel i København17-12-2014PensionDanmark sænker omkostninger17-12-2014Den sure smiley er umulig at udfordre16-12-2014Vurdering af terrortrussel15-12-2014