Horesta

 

Nyheder

Jensens Bøfhus i Norge sælger kød fra Afrika

19. mar 2012

Til maj åbner Jensens Bøfhus en restaurant i Oslo, men udvalget bliver lidt anderledes end i Danmark og Sverige.
De meget høje norske toldtakster gør det nemlig ekstremt dyrt at bruge dansk, amerikansk eller brasiliansk kød.
Til gengæld er nogle ulande undtaget for den høje beskatning.
- Det viste sig, at kød fra nogle ulande var undtaget fra den høje told. Og man kan få rigtig god kvalitet fra Namibia og Botswana, så det prøver vi deroppe, siger Palle Skov Jensen.

 

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Turistbranchen kritisk over for fælles servicestandard31-10-2014Turismekonference sætter fokus på digitalisering31-10-2014Vejen til succes i Sticks'n'Sushi31-10-201450 år med Billund Lufthavn31-10-2014Dansk hotelkæde til Kolding31-10-2014Sådan skaber du oplevelser31-10-2014Vækstgrupper for turismevirksomheder30-10-2014Nordmænd klar til Burger King-offensiv i Danmark30-10-2014