Horesta

 

Nyheder

Jensens Bøfhus i Norge sælger kød fra Afrika

19. mar 2012

Til maj åbner Jensens Bøfhus en restaurant i Oslo, men udvalget bliver lidt anderledes end i Danmark og Sverige.
De meget høje norske toldtakster gør det nemlig ekstremt dyrt at bruge dansk, amerikansk eller brasiliansk kød.
Til gengæld er nogle ulande undtaget for den høje beskatning.
- Det viste sig, at kød fra nogle ulande var undtaget fra den høje told. Og man kan få rigtig god kvalitet fra Namibia og Botswana, så det prøver vi deroppe, siger Palle Skov Jensen.

 

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Crowne Plaza udvider forretningen02-09-2014Rønnes Hotel og restaurant skifter ejer02-09-2014Ny svampevejledning hjælper restauratører02-09-2014Vi overser de små møder02-09-2014Kongressamarbejde giver milliardbonus02-09-2014Nyborg bakker mødeturismen op02-09-2014Rutineret koordinator til Torvehallerne02-09-2014Nyt lufthavnshotel tager form02-09-2014