Horesta

 

Nyheder

Jensens Bøfhus i Norge sælger kød fra Afrika

19. mar 2012

Til maj åbner Jensens Bøfhus en restaurant i Oslo, men udvalget bliver lidt anderledes end i Danmark og Sverige.
De meget høje norske toldtakster gør det nemlig ekstremt dyrt at bruge dansk, amerikansk eller brasiliansk kød.
Til gengæld er nogle ulande undtaget for den høje beskatning.
- Det viste sig, at kød fra nogle ulande var undtaget fra den høje told. Og man kan få rigtig god kvalitet fra Namibia og Botswana, så det prøver vi deroppe, siger Palle Skov Jensen.

 

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Brand på Hotel Eyde i Herning23-07-2014Også støtte til WoCo fra Arp-Hansen22-07-2014Turismen fortsætter med at boome22-07-2014Jobpatruljen besøgte 1500 virksomheder21-07-2014Så meget tjener de danske Michelin-restauranter21-07-2014904 nye hoteller på vej i Europa18-07-2014Klumme: WoCo bør tale rent ud af posen17-07-2014Optimisme i nordjysk turisterhverv17-07-2014