Horesta

 

Nyheder

Jensens Bøfhus i Norge sælger kød fra Afrika

19. mar 2012

Til maj åbner Jensens Bøfhus en restaurant i Oslo, men udvalget bliver lidt anderledes end i Danmark og Sverige.
De meget høje norske toldtakster gør det nemlig ekstremt dyrt at bruge dansk, amerikansk eller brasiliansk kød.
Til gengæld er nogle ulande undtaget for den høje beskatning.
- Det viste sig, at kød fra nogle ulande var undtaget fra den høje told. Og man kan få rigtig god kvalitet fra Namibia og Botswana, så det prøver vi deroppe, siger Palle Skov Jensen.

 

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Medarbejdere stjal fra arbejdsgiver30-06-2016Jobpatruljen sætter fokus på hoteller og restauranter30-06-2016Professor: Tour-start i Danmark vil være en fornuftig investering30-06-2016Renovering af Zleep i Ballerup 30-06-2016Lederskift på Sølyst30-06-2016Grøn anerkendelse til Bornholm 30-06-2016Fynsk samarbejde med effekt 29-06-2016Sådan holder danskerne sommerferie 29-06-2016