Horesta

 

Nyheder

Jensens Bøfhus i Norge sælger kød fra Afrika

19. mar 2012

Til maj åbner Jensens Bøfhus en restaurant i Oslo, men udvalget bliver lidt anderledes end i Danmark og Sverige.
De meget høje norske toldtakster gør det nemlig ekstremt dyrt at bruge dansk, amerikansk eller brasiliansk kød.
Til gengæld er nogle ulande undtaget for den høje beskatning.
- Det viste sig, at kød fra nogle ulande var undtaget fra den høje told. Og man kan få rigtig god kvalitet fra Namibia og Botswana, så det prøver vi deroppe, siger Palle Skov Jensen.

 

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Ny restaurantchef til Sinatur 02-03-2015Michelin-stjerner gav pres på Aarhus-restauranter02-03-2015Pernille Dahl Madsen ny chef for Aabenraa-hotel 02-03-2015Turismerekord for Berlin 02-03-2015Stjerner får flere på skolebænken 02-03-2015Politiker ny hoteldirektør 02-03-2015Hotel-køber skræmt af Femern-tvivl 02-03-2015To ud af tre giver drikkepenge 02-03-2015