Horesta

 

Nyheder

Seminar: Nordjysk hoteldirektør med fokus på udvikling

Aktiviteter30. nov 2017

På HORESTAs normtalsseminar den 11. december i Aalborg kan du høre adm. direktør hos Familien Bühlmann, Anemette Bühlmann, fortælle om virksomhedens fokus på udvikling. Familien Bühlmann driver både hoteller og restauranter i Vest- og Nordjylland.

Hun vil blandt andet give indblik i tankerne bag at tage nye hoteller ind i porteføljen, særligt beslutningen bag Aalborg Airport Hotel, som har en anderledes profil end kædens øvrige hoteller. Endelig vil hun også give sit syn på, hvilken retning det jyske hotelmarked bevæger sig i.

Under Familien Bühlmanns paraply har virksomheden i dag Best Western Hotel Scheelsminde, gourmet-restauranten Bühlmann, Airport Hotel, Hjorths Badehotel, Victors Madhus og Nørre Vosborg hotel i Holstebro.

Seminaret holdes på Best Western Hotel Scheelsminde.

Bliv klogere på branchen

Normtalsseminaret markerer udgivelsen af HORESTAs Normtalsanalyse, som er inddelt i en række kategorier på både hotel- og restaurantområdet. Det betyder, at læserne af analysen kan sammenligne sig med virksomheder, der svarer til deres egen.

HORESTA indhenter nemlig regnskaber fra 800 virksomheder i erhvervet for at kunne lave branchens mest udførlige analyse. For hvad ligger der egentlig bag omsætningen? Hvordan har udgifterne til personale, husleje, råvarer og lignende udviklet sig siden sidste analyse, og hvad kendetegner dem, som ender året med det bedste resultat? HORESTAs Normtalsanalyse giver svarene ved at gå ind i maskinrummet.

Du kan se programmerne og tilmelde dig normtalsseminarerne i København, Aalborg og Middelfart her.

Seminarerne henvender sig til alle med interesse for hotel- og restauranterhvervets udvikling, herunder leverandører, banker, revisorer, konsulenter, kommende iværksættere og ikke mindst branchens virksomheder.

Alle deltagere på seminaret modtager et gratis eksemplar af Normtalsanalysen 2016/17 med nøgletal for 18 forskellige virksomhedstyper i hotel- og restauranterhvervet. Har du allerede bestilt den nye Normtalsanalyse, kan du deltage gratis på et af seminarerne.

Du kan forudbestille din udgave af analysen ved at skrive til analyse@horesta.dk.

 

For yderligere information kontakt:

Karin Bækby Petersen

Økonomisk konsulent,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80kbp@horesta.dk

Kommentarer