Horesta

 

Nyheder

Nu kan du sikre dig din billet til HORESTA Årsdag 2017

Aktiviteter08. sep 2017

HORESTA samler igen i år hele branchen til et brag af en Årsdag. Det vil glæde os meget at se dig og dine kolleger torsdag den 16. november 2017 på Radisson Blu Scandinavia i Aarhus.

Under temaet RE-THINK går vi med spændende indlæg fra ind- og udland i helikopteren og sætter fokus på nytænkning af forretningsmodeller, markedsføring og employer branding.

Du kan blandt andre møde vores internationale key note speaker, den hollandske ledelsesrådgiver og forfatter af ”Reverse Thinking”, André Wiringa, ejeren af den tyske hotelkæde, Prizeotel, Marco Nussbaum, erhvervsminister Brian Mikkelsen samt en række andre topledere i branchen. Endvidere har vi et par af Danmarks bedste Instagrammere og YouTubere på programmet, der nok skal ”make us RE-THINK”!

Tilmeld dig her!

Branchefest

Vi runder traditionen tro årsdagen af med et brag af en branchefest, hvor vi fejrer erhvervet, den positive udvikling og kollegernes gode selskab. Så tag ledergruppen, kollegaen eller måske en samarbejdspartner med og lad os skabe en fest for hele branchen.

Pris for deltagelse i branchefesten er kr. 850 inkl. velkomstdrink, middag, vin og underholdning.

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk dag og en festlig aften på Radisson Blu Scandinavia i Aarhus den 16. november!

Pris

Medlemmer af HORESTA:

Deltager gratis på Årsdagen, dog faktureres ved udeblivelse uden afbud, et no-show gebyr på 500 kr.

Branchefest 850 kr.

 

Ikke-medlemmer/samarbejdspartnere:

Deltagelse på Årsdagen: 995 kr.

Branchefest 850 kr.

 

HORESTAs afbestillingsbetingelser:

Afbud til Årsdagen skal ske senest 2. november. Ved afbud senere og indtil 8 dage inden afviklingen betales 50 pct. af billetprisen. Ved afbud senere eller ved udeblivelse forfalder hele billetprisen til betaling.

Alle priser er ekskl. moms.

Faktura på billetter til Årsdagen, fremsendes umiddelbart efter tilmelding.

 

Kommentarer