Horesta

 

Nyheder

Kom til Christiansborg-konference: Eksporterhvervene viser politikerne vejen til vækst

Aktiviteter02. aug 2017

HORESTA, Dansk Energi, Landbrug og Fødevarer, Danmarks Rederiforening og Lægemiddelindustriforeningen danner tilsammen alliancen "De 5 styrker”. Som fem vigtige eksporterhverv sætter organisationerne sammen fokus på, hvordan der skabes vækst og velstand i Danmark. Derfor har ”De 5 styrker” inviteret en række toppolitikere til at give deres svar på, hvordan vi skaber de bedste rammer for vækst i dansk erhvervsliv.

HORESTA inviterer i regi af ”De 5 styrker” organisationens medlemmer til denne spændende vækstkonference på Christiansborg onsdag den 23. august kl. 13:00 – 15:30.

På konferencen bliver der sat fokus på vækst, digitalisering og arbejdskraft. Danmark er nemlig i hård konkurrence med et pulserende internationalt marked, og det kræver politisk bevågenhed at sikre og øge vækst og udvikling i Danmark. Og uden vækst ingen velstand.

På konferencen vil bl.a. Finansminister Kristian Jensen, Erhvervsminister Brian Mikkelsen og partiformand Kristian Thulesen Dahl give deres bud på, hvordan vi skaber vækst – og hvor væksten skal komme fra? Det endelige program offentliggøres snarest.

Konferencen afholdes i Landstingssalen på Christiansborg under kyndig ledelse af TV2-vært Charlotte Beder. Efter konferencen vil der være mulighed for netværk og forfriskninger.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet via dette link.  Deltagelse er gratis.

 

Kommentarer