Horesta

 

Nyheder

Kom med til ny branchedag med fokus på bæredygtighed

Aktiviteter10. aug 2017

BC Hospitality Group lancerer sidst på måneden et spritnyt initiativ med fokus på bæredygtighed i hospitality branchen under navnet: Responsible Hospitality Day’17 hosted by BC Hospitality Group – og du er inviteret!

Baggrunden for initiativet er en ambition om at gøre bæredygtighed til en prioritet i hotel- og turismeindustrien. Derfor iværksætter BC Hospitality Group nu Responsible Hospitality Day’17, som er en konference, der gennem oplæg, debatter og workshops vil introducere deltagerne til best practice-cases inden for bæredygtighed i såvel hotel- og turismeindustrien som i andre brancher. Ambitionen er, at Responsible Hospitality Day bliver en årligt tilbagevendende begivenhed.

Deltagerne på konferencen vil blive opfordret til selv at bidrage med deres egne input gennem tre workshops, der hver især tager udgangspunkt i et centralt branche-tema: Workplace, Consumption og Marketplace.

Der vil være tale om en dag i bæredygtighedens tegn, der både inspirerer, udfordrer og engagerer deltagerne og byder på ny viden, nye ideer og nye perspektiver.

Konferencen er gratis, men henvender sig primært til personer, som beskæftiger sig professionelt med CSR og bæredygtighed, både i og uden for hospitality industrien.

Se programmet og tilmeld dig Responsible Hospitality Day’17 her.

 

Kommentarer