Horesta

 

Nyheder

Hvad skal man være opmærksom på, når man fermenterer i køkkenet?

Aktiviteter31. aug 2017

Under fødevaremessen BITE Copenhagen havde HORESTA inviteret interesserede til Masterclass i sikker gastronomi. For hvordan dokumenterer man, at produktet er sikkert, når det i sidste ende skal serveres for gæster i en restaurant, kantine eller på et hotel?

Til at give svaret på disse spørgsmål var Gunhild Brynning, der er lektor Erhvervsakademi MidtVest. Hun gav desuden de fremmødte en indsigt i holdbarhedsvurderinger, og hvad man skal være opmærksom på, når der er udsving i opskrifterne fra gang til gang, når man laver produktet.

HORESTA gentager Masterclass’en ved Food Festival i Aarhus den 3. september, og du kan stadig nå at tilmelde dig her.

Du kan også læse mere om Fødevarestyrelsens retningslinjer for fermentering af grøntsager her.

I videoen nedenfor uddyber lektor Gunhild Brynning fra Erhvervsakademi MidtVest et par af de gode pointer, som var med i oplægget:

 

Kommentarer