Horesta

 

Nyheder

Økonomi

HORESTA har brug for dine input til den største analyse af erhvervet

Branchenyt30. jun 2017

Indtægter og udgifter. Omsætning og indtjening. Hvordan klarede landets hoteller og restauranter sig egentlig gennem 2016, og hvad havde særlig stor indflydelse på resultaterne i de enkelte virksomhedskategorier?

Til at svare på disse spørgsmål har HORESTA brug for input fra din virksomhed. HORESTA gennemfører igen i år den største analyse af det danske hotel- og restauranterhverv. Regnskaberne fra knap 800 virksomheder bidrog sidste år til at give et billede af, hvordan branchen blandt andet havde klaret sig på tværs af type, størrelse og geografisk placering.

Det lykkedes os at levere analysen tidligere i 2016 end hidtidige år, men for at det igen kan lykkes, har vi brug for din virksomheds indberetning nu.

Send derfor en saldobalance eller intern økonomirapport for 2016 til os hurtigst muligt – gerne allerede i dag på mail: analyse@horesta.dk.

Vi opfordrer økonomiansvarlige, bogholdere, økonomichefer, revisorer etc. til at prioritere en hurtig indberetning til Normtalsanalysen, så vi hurtigt kan levere opdateret indsigt i branchens udvikling, og så HORESTA kan bruge resultaterne i vores politiske arbejde for erhvervets rammevilkår.

Alle deltagere i analysen modtager en gratis sammenligning, der viser, hvordan ens virksomhed klarer sig i branchen. Dette kan både anvendes til at identificere optimeringsmuligheder i egen virksomhed samt følge med i branchens udvikling generelt.

I år har 680 virksomheder allerede indberettet deres tal eller givet tilsagn herom, men vi vil gerne have endnu flere med.

Al indsendt regnskabsmateriale behandles strengt fortroligt og tilgås alene af HORESTAs økonomer.

Har du spørgsmål til Normtalsanalysen, eller om hvordan du kan indberette, er du meget velkommen til at kontakte HORESTAs økonomiske konsulenter på 35 24 80 80 eller analyse@horesta.dk.

 

Kommentarer