Horesta

 

Nyheder

PET-kursus: Få styrket jeres sikkerhedskultur

Aktiviteter10. mar 2017

Vil du styrke dine medarbejderes evne til at give en tryg kundeoplevelse og øge oplevelsen af virksomhedens sikkerhed, så er Projekt Omtanke måske et kursus for jer.

Bag projektet står Politiets Efterretningstjeneste (PET), og det er målrettet virksomheder og institutioner, der hver dag har en stor trafik af mennesker og besøgende gennem deres lokaler.  I kurset lægges der vægt på sikkerhedskultur, beredskabsplaner, overvågning, fysisk sikring, mistænkelig adfærd, samt forløbet af en terrorhændelse.

Undervisningen afholdes af en erfaren PET-medarbejder, og der vil være filmklip fra relevante beredskaber at trække på.

PET har indtil nu haft mere end 3000 mennesker igennem sine kurser. Deltagerne inddeles fra kursets start i grupper, som de bliver hos dagen igennem. Der vil være film, øvelser og diskussioner undervejs.

Du kan læse mere om Projekt Omtanke i denne brochure.

Tilmelding til kurset

Kurset har et minimumsantal på 20 deltagere og maksimalt 30. Kurset er gratis, men virksomheden skal have lokaler med mulighed for gruppeopdeling ved borde og adgang til projektor og lyd. Kurset varer 4 timer.

Har din virksomhed selv mulighed for at leve op til kravene ovenfor, er I velkomne til at booke et kursus direkte hos pet@pet.dk.

Kan I ikke stille med 20 deltagere, er HORESTA-medlemmer velkomne til at skrive til regionschef Jesper Bengtson på bengtson@horesta.dk med virksomhedsnavn og antallet af interesserede deltagere. Så vil Jesper Bengtson forsøge at samle et hold til et kursus, som vil blive afviklet i HORESTAs lokaler uden beregning.

 

For yderligere information kontakt:

Jesper Bengtson

Regionschef,
Politisk afdeling
Tlf.: +45 35 24 80 80bengtson@horesta.dk

Kommentarer