Horesta

 

Nyheder

Hvem bliver den næste Kofoed eller Redzepi?

Aktiviteter16. mar 2017

På tirsdag er det endelig tid til at finde Danmarks næste gastronomiske stjerneskud, når ti håbefulde kokke stiller op ved Årets Kok. På konkurrencegulvet får de selskab af fem af landets dygtigste tjenere, som alle drømmer om at blive Årets Tjener.

Deltagerne i Årets Kok skal imponere et stjernespækket dommerpanel, hvor der sidder Rasmus Kofoed, Restaurant Geranium, Bo Jacobsen, Restaurationen, Anita Klemensen, Den Røde Cottage, Thorsten Schmidt, Malling & Schmidt, Tommy Raanti, Fish & Cow / Tango, Stavanger og den nykårede Michelin-kok Mette Hvarre Gassner, Restaurant Ti Trin Ned.

Tjenernes dommerpanel består af tre tidligere vindere af Årets Tjener og to Michelin-sværvægtere. Her sidder nemlig Peter Pepke, Restaurant Kong Hans, vinder 2012, 2014 og 2016, Anita Kajhøj Ibsen, Lyng Dal Hotel og Restaurant, vinder 2011, Heine René Egelund, vinder 2015, Christian Aarø fra Restaurant AOC og Søren Ledet fra Restaurant Geranium.

Årets Kok- og Årets Tjener-konkurrencerne bliver i år afviklet på Papirfabrikken på Hotel- og Restaurantskolen i København tirsdag den 21. marts. Kåringen af de to vindere finder sted fra kl. 16.30, men første mand går allerede i køkkenet kl. 8.00 om morgenen.

Konkurrencerne er åbne for publikum, men der er et begrænset antal pladser. Du sikrer dig din tilmelding her.

Nedenfor kan du se HORESTAs uddannelseschef Marianne Kragh fortælle lidt mere om årets setup, og om hvad man kan forvente sig ved konkurrencerne.

 

For yderligere information kontakt:

Marianne Kragh

Uddannelseschef, 
Politisk afdeling
Tlf.: +45 35 24 80 80kragh@horesta.dk

medarbejder_HORESTA

Kommentarer