Horesta

 

Nyheder

Turistinformationer er en ressource - også digitalt

Branchenyt16. feb 2017

Destination Bornholm har pr. januar 2017 overtaget driften af turistinformationerne på Bornholm. Tidligere har de lokale turist- og erhvervsforeninger drevet turistinformationerne på øen. Kun Bornholms Velkomstcenter har hidtil været drevet af Destination Bornholm.

Nu er alt samlet under én hat. Det skaber mulighed for synergi i driften, men for Destination Bornholm har der også været andre perspektiver i overtagelsen.

”Jeg tror på den personlige betjening, som en vigtig del af den autentiske og nære oplevelse, når man er ude og rejse”, siger Pernille Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm, og fortsætter:

”Omvendt så skaber den digitale verden en masse muligheder, som rigtig mange gæster benytter sig af og forventer, at en destination gør brug af. Dem er vi også leveringsdygtige i på Bornholm, men de skal vedligeholdes, ellers er de ikke meget værd. Med overtagelsen af turistinformationerne har vi fået nye og flere kræfter til vedligehold af chat, hjemmeside, app, sociale medier og platforme, der i øvrigt måtte opstå i fremtiden”, slutter Pernille Kofod Lydolph.

Hos HORESTA roser man tiltaget, og organisationen håber, at andre landsdele tager ved lære at initiativet:

”Vi har begrænsede ressourcer til markedsføring i turismen, og derfor glæder det os, når vi ser initiativer som disse. Vi er nødt til at tænke smart, hvis Danmark skal følge med i konkurrencen fra nabolandene, og vi opfordrer de øvrige regioner til at lade sig inspirere af, hvad man her har gjort på Bornholm,” siger Jesper Bengtson, regionschef i HORESTA.

 

For yderligere information kontakt:

Jesper Bengtson

Regionschef,
Politisk afdeling
Tlf.: +45 35 24 80 80bengtson@horesta.dk

medarbejder_HORESTA

Kommentarer

login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Universe tiltrækker mange turister 27-03-2017Michelin-restaurant får ny køkkenchef27-03-2017Kæmpe kongres til København 27-03-2017McDonald's Danmark øger overskud med udsalg27-03-2017Danmark oplever stort hotelboom 27-03-2017Erhvervsturister vælter til Aarhus27-03-2017Michelin-restaurant kan fejre overskud24-03-2017Selandia har igen leveret Danmarks bedste kokkeelev24-03-2017