Horesta

 

Nyheder

Hele branchen samlet på HORESTA Årsdag

19. nov 2015

Mere end 400 nysgerrige og spændte personer fra hele hotel- restaurant- og turisme-erhvervet deltog onsdag på HORESTA Årsdag.

Se filmen nedenfor og genoplev eller få et indtryk af dagen, hvor deltagerne fik mulighed for at opleve udvalgte topchefer og futurister fra ind- og udland, som præsenterede deres bud på udfordringer og muligheder i turist- og oplevelseserhvervet.

Også Christiansborg var repræsenteret med erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, der var på talerlisten for at tale om regeringens visioner for dansk turisme.

Paneldebat
Midt på dagen satte nyhedsværten fra TV2/News, Jens Gaardbo, tre branchepersonligheder i stævne ved en paneldebat.

Her diskuterede de udfordringer og muligheder, som serviceerhvervet står over for i de nærmeste år, ikke mindst når det gælder fællesnævneren i serviceerhvervet "people business".

Undervejs blev deltagerne involveret og fik mulighed for at stille spørgsmål til panelet direkte via den app, futureopp, der var blevet udviklet specielt til årsdagen.

Med i panelet var Martin Gaarn Thomsen, adm. direktør, ISS Facility Services, Kim Rahbek, Ejer, Sticks ’n Sushi, og Stine Bosse, Bestyrelsesformand, Det Kgl. Teater m.fl.

Dinnershow
Dagen blev rundet af med Walmanns dinnershow og efterfølgende var der dans og drinks.

Du kan se hele programmet på www.futureopp.dk og også holde dig opdateret på app'en, futuropp, som løbende bliver opdateret med billeder mv. 

Tjek også billeder fra dagen på HORESTAs instagram-profil - horesta.dk

 

 

 

Kommentarer