Horesta

 

Nyheder

Copenhagen Food Fair mod madspild

Branchenyt09. feb 2015

Tre messedage med fokus på madbranchens nyeste smagsoplevelser, råvarer og produkter kunne betyde tre dage med et stort madspild.

Men sådan bliver det ikke, når den københavnske fødevaremesse Copenhagen Food Fair afholdes i Bella Center d. 22.-24. februar.

Messen har nemlig - som den første i Norden - indgået et vedvarende partnerskab med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, foreningen Det Runde Bord og Unilever Food Solutions i kampen mod madspild.

- Sammen med vores partnere indsamler vi umiddelbart efter messens afslutning 15 tons gratis, lækker overskudsmad, til værdi af ca. 500.000 kroner, hos messens udstillere og transporterer det til 40 herberger, væresteder og kvindehjem i København, fortæller Messe Udviklingsdirektør Malina Lebrecht Hye.

Udover madindsamlingen inviterer Copenhagen Food Fair også messens besøgende til en paneldebat med temaet ”Større besparelse med mindre madspild” tirsdag den 24. kl.11-12 på Campus.

 

 

 

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Universe tiltrækker mange turister 27-03-2017Michelin-restaurant får ny køkkenchef27-03-2017Kæmpe kongres til København 27-03-2017McDonald's Danmark øger overskud med udsalg27-03-2017Danmark oplever stort hotelboom 27-03-2017Erhvervsturister vælter til Aarhus27-03-2017Michelin-restaurant kan fejre overskud24-03-2017Selandia har igen leveret Danmarks bedste kokkeelev24-03-2017