Horesta

 

Nyheder

Sodavand

Sådan skaber man det ideelle glas

Aktiviteter16. mar 2012

Rosendahl greb opgaven usædvanligt an, da virksomheden satte sig for at producere det perfekte glas til restaurationsbranchen.

Virksomheden spurgte nemlig de bedste tænkelige rådgivere – de potentielle kunder. Derefter gik Rosendahls designere i gang med at forme et glas, der kan leve op til de krav, som branchen stiller.

Under Foodexpo 2012 kan man høre designer Tom Nybro fra Rosendahl fortælle om hele processen fra idéudvikling til det færdige glas. Og mens han fortæller, kan man nyde en god vin, skænket i de særligt udviklede glas.

Der er to chancer for at opleve Tom Nybros oplæg mandag den 19. marts. Første foredrag foregår fra kl. 13.00 til 13.30, det andet fra kl. 15.00 til 15.30.

HORESTAs stand ligger i hal F og har nummer 5210. Under messen kan man også høre en lang række andre oplæg, som kan give inspiration og ny viden til den daglige drift.
Du kan se det fulde program her.

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Flere unge får job på restauranter29-08-2014Norsk tv-program viser ulækre hoteller29-08-2014Flere turister til Aarhus29-08-2014Opbremsning i russisk turisme28-08-2014Godt gang i gourmetrestauranterne28-08-2014Afhugget slangehoved bider kok ihjel28-08-2014Finanslov møder kritik fra interesseorganisationer27-08-2014Fremgang for fransk hotelkæde27-08-2014