Horesta

 

Nyheder

Sodavand

Sådan skaber man det ideelle glas

Aktiviteter16. mar 2012

Rosendahl greb opgaven usædvanligt an, da virksomheden satte sig for at producere det perfekte glas til restaurationsbranchen.

Virksomheden spurgte nemlig de bedste tænkelige rådgivere – de potentielle kunder. Derefter gik Rosendahls designere i gang med at forme et glas, der kan leve op til de krav, som branchen stiller.

Under Foodexpo 2012 kan man høre designer Tom Nybro fra Rosendahl fortælle om hele processen fra idéudvikling til det færdige glas. Og mens han fortæller, kan man nyde en god vin, skænket i de særligt udviklede glas.

Der er to chancer for at opleve Tom Nybros oplæg mandag den 19. marts. Første foredrag foregår fra kl. 13.00 til 13.30, det andet fra kl. 15.00 til 15.30.

HORESTAs stand ligger i hal F og har nummer 5210. Under messen kan man også høre en lang række andre oplæg, som kan give inspiration og ny viden til den daglige drift.
Du kan se det fulde program her.

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

CPH Food Fair udfordrer madbloggere30-01-2015McDonald's får ny topchef30-01-2015Baresso sat til salg 30-01-2015Hotelpersonale får Kina-kursus 30-01-2015Airbnb skal konkurrere på lige vilkår30-01-2015Hotelkæde får salgsdirektør i Danmark30-01-2015Regional indsats gav mindst 5.000 job29-01-2015IHG køber Kimpton Hotels & Restaurants29-01-2015