Horesta

 

Naturligt samspil: Outdoor turisme pakker

Naturligt samspil: Outdoor turisme pakker

Flere pakketilbud for friluftsaktiviteter til turister i Danmark
Det skal være nemmere for danske og udenlandske turister at finde naturoplevelser, som er sammensat, så de matcher deres ønsker og behov. Det skal ske ved at sammensætte flere tilbud med naturoplevelser, hvor fx udstyr, transport og forplejning indgår. Det vil give turisterne lettere adgang til danske naturoplevelser.

Det kan være en fisketur, hvor der er sørget for fiskeudstyr, fisketegn, båd, mad og overnatning, en kajaktur, hvor der indgår instruktør, kajak, sikkerhedsudstyr, forplejning og forslag til rute og meget andet. 

HORESTA har modtaget en bevilling fra Naturstyrelsen til projektet Pakketilbud for friluftsaktiviteter. Formålet med projektet er at skabe vækst og arbejdspladser i turismen ved at tilbyde naturformidling og friluftsaktiviteter i pakker til turister. Indsatsen skal fastholde og tiltrække flere turister til Danmark og bidrage til produktudvikling og vækst i dansk turisme.

Hele branchen – både turistvirksomheder, relevante organisationer og myndigheder – kan bidrage til projektet. Der er nedsat en følgegruppe, som skal være med til at sikre projektets succes og at de opstillede mål bliver indfriet til gavn for turismen og friluftslivet. Herudover vil der være stormøde for en bredere kreds af interessenter, seminarer, roadtrip og lokale møder.

Projektet løber fra sommeren 2014 og hele 2015. Det ligger i naturlig forlængelse af regeringens Vækstplan for turisme, Turismens Vækstråds anbefalinger og HORESTA´s guide til naturoplevelser for turister. 

Læs projektbeskrivelse...

 

For yderligere information kontakt:

Mikal Holt Jensen

Miljøchef, Green Key,
Klassifikation & Mærkning
Tlf.: +45 35 24 80 80holt@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Mobilepay: Unge dropper Nets' dankort21-02-2017Dansk gourmetkok: Derfor driver Michelin folk til tårer21-02-2017Bookmaker: Dansk stjerneregn venter i årets Michelin-uddeling21-02-2017Cafe straffer turister for mobilopladning21-02-2017Aarhusianere vil skabe Airbnb for kokke 21-02-2017Airbnb vil være en global rejsegigant 21-02-2017Burgerrestaurant åbner i endnu en bydel21-02-2017Det skal være slut med diskrimination i nattelivet21-02-2017