Horesta

 

Optimér din drift med viden og værktøj

erhverv

Optimér din drift med viden og værktøj

HORESTA udarbejder markedets mest veldokumenterede økonomiske nøgletal og brancheanalyser. Blandt andet giver vores årlige Normtalsanalyse og løbende Tendens-analyser din virksomhed et unikt indblik i hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Brug vores viden og analyser...

  • til at udvikle din virksomhed
  • til at kvalitetssikre
  • til løbende benchmarking
  • til at optimere din drift og bundlinje

- det gør revisorer, banker, konsulenter og selvfølgelig rigtig mange af branchens virksomheder.

 

Nyheder
Ud over bladet VISITOR, er det muligt at modtage HORESTAs daglige nyhedsbrev med relevante fra dagens aviser og webnyheder. Dele af nyhedsbrevet vil ofte være forbeholdt medlemmer. 

Nøgletal
HORESTAs nøgletal giver et godt indblik i branchens situation. Nøgletallene kan bruges til produkt- og virksomhedsudvikling, kvalitetssikring og løbende benchmarking.

Kurser
Hvert år afholdes en række HORESTA kurser. Her lægges bl.a. fokus på markedsføring, indtjening, start af ny virksomhed, housekeeping, krisekommunikation og omsætningsoptimering.

Egenkontrol
Det kan være et stort arbejde at indføre egenkontrol, men med hjælp fra HORESTAs Branchekode, går det nemmere.  

 

For yderligere information kontakt:

Benedikte Rosenbrinck

Udviklingschef, Phd.,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80rosenbrinck@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
Stine Byskov

Direktionsassistent,
Direktionssekretariatet
Tlf.: +45 35 24 80 80byskov@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
Henrik Messmer

Kommunikationschef,
Kommunikation
Tlf.: +45 35 24 80 80
Mobil: +45 40 98 41 86messmer@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
Jonas Kjær

Cheføkonom,
Viden & Udvikling
Tlf. +45 35 24 80 80kjaer@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >