Horesta

 

Klassifikation

Klassifikation

Konferencekriterier

Alle stjerneklassificerede konference- eller mødesteder er medlem af brancheforeningen HORESTA. Det kontrolleres normalt hvert andet år, om stederne lever op til de gældende klassifikationskrav.

Konference- eller mødesteder uden overnatningstilbud kan også vælge at lade virksomhedens konferencefaciliteter klassificere.

For klassificerede hoteller og feriecentre, som har opnået mindst 3 stjerner, er det frivilligt at vælge at lade virksomhedens konferencefaciliteter klassificere.
Klassifikationen rummer kun tre kategorier: 3, 4 eller 5 stjerner, som fremgår af et diplom, der skal være hængt op ved konferencelokalerne. 

Klik på billedet herunder for at læse hele kriteriesættet (åbner som pdf i et nyt vindue)


 

Eksempler
Herunder er et lille udpluk af påkrævede faciliteter svarende til hver kategori.

 Klassifikation

Virksomheden tilbyder lokaler indrettet til formålet. Plenumlokaler har internet adgang, mekanisk ventilation og mulighed for mørklægning. Borde med skrive egnet overfalde. Formålsegnede stole. Der er projektionslærred, overheadprojektor, whiteboard og flipover.

Klassifikation

Virksomheden tilbyder lokaler, der klart adskiller sig fra eventuelle restaurant- og selskabsaktiviteter. Loftbelysningen kan reguleres og der er mulighed for LCD projektor. Grupperum indrettet til formålet.

Klassifikation

Alle plenumlokaler har rumnedkøling, permanent LCD projektor og trådløst internet. Mødeopdækning på borde. Permanent og professionelt bemandet konferencesekretariat. Separat rum til konfe­rence­gæster med relevant og tidssvarende software, farveprionter, scanner samt internet adgang. Mulighed for videokonference.

 

 

 

login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >